28 januari 2015 - Van Cultureel Erfgoed naar Belastbaar Speelgoed


Beste oldtimerliefhebber,

In onze vorige nieuwsbrief riepen we u op om actief mee te twitteren tijdens de Nationale Autoshow op BNR. De uitzending was een schot in de roos! We lieten u een voorproefje horen van hoe we de vijf rechtszaken opbouwen. De uitzending kunt u hier beluisteren:

Bnrnasklein

De eerste rechtszaken zijn gepland voor 26 februari (RB Breda met Arjan Lenoir en zijn BMW 535i) en 17 maart (RB Haarlem met Mike van Balen en zijn Landrover Defender diesel). We hebben er lang op gewacht, maar deze data komen nu toch snel op ons af!

Documentaire Van Cultureel Erfgoed naar Belastbaar Speelgoed

Eén van de argumenten die we in de procedures aanvoeren is het feit dat de oldtimerwet steeds is verkocht als een milieumaatregel terwijl nu onomstotelijk is aangetoond dat het helemaal niet gaat om groen, groener, groenst maar enkel en alleen om harde euro's en dan ook werkelijk niets anders. Dat wisten we allang zegt u? Kan zijn, maar het roepen of het kunnen bewijzen maakt in juridisch opzicht groot verschil. De politieke opdracht om geld op te halen is onomwonden door de top van de belastingdienst voor de camera verwoord en journalist in spé Quynten Stroop legde het vast.

docucultureelerfgoed

We lieten zijn naam al eens eerder bij u vallen. Quynten zit in de laatste fase van de opleiding journalistiek aan de Windesheim Hogeschool in Zwolle en voor zijn afstudeerproject heeft hij de documentaire gemaakt "van Cultureel Erfgoed naar Belastbaar Speelgoed". Het videoverslag is door hem gepubliceerd op YouTube en het geeft een goed beeld van "what's going on". Uiteraard zijn we Quynten dank verschuldigd voor het feit dat we het beeldmateriaal mogen gebruiken; we brengen zijn documentaire graag onder uw aandacht. Wij schatten in dat onze Haagse beleidsmakers zich nog eens achter de oren krabben bij het zien van deze video!

In the Spotlight, steun onze actie en doneer!

U weet het: in iedere nieuwsbrief zetten we graag één van onze sponsors in the spotlights. Dat is nodig en terecht want veel organisaties hebben ons vanaf het begin gesteund en we willen hen graag bedanken. Met hun hulp en uw donaties moet het mogelijk zijn om de vijf rechtszaken tot een goed einde te brengen. Steun ons en doneer, net zoals bijvoorbeeld Big Boys Toys dat doet!

logobigboystoys400

Zelf sponsor worden voor € 300 exclusief BTW en net als Big Boys Toys bij 40.000 oldtimerliefhebbers onder de aandacht komen? Dat kan natuurlijk; neem dan contact met ons op. Met een verantwoorde bijdrage helpt u ons, wij hebben u graag als sponsor!

Met vriendelijke groet,
Met vriendelijke groet,


Wouter van Embden,
Namens Team VrijstellingOldtimer

15 januari 2015 - Vrijdag live in BNR Nationale Autoshow, twitter mee!


Beste oldtimerliefhebber,

Morgen - vrijdag 16 januari - is VrijstellingOldtimer live in de BNR Nationale Autoshow. De beide BNR reporters Wouter Karssen en Meindert Schut voelen ons aan de tand over de nieuwste ontwikkelingen in onze strijd tegen de ongewenste oldtimerwet.

EN NIEUWS IS ER, U HOORT HET LIVE IN DE UITZENDING!

Bnrnas

Volg ons live in het tweede deel van het radioprogramma dat wordt uitgezonden van 15:30 tot 16:00 uur en TWITTER MEE! Laat heel Nederland horen dat wij met zijn allen nog super gemoviteerd zijn en dat we van die onhebbelijke oldtimerwet af willen! Dat kan via: https://twitter.com/bnrautoshow. Live meeluisteren via internet kan natuurlijk ook: http://www.bnr.nl/?service=player&type=liveradio

Bnrtweet2

In the spotlight, steun onze actie en doneer!

U weet het: in iedere nieuwsbrief zetten we graag één van onze sponsors in the spotlights. Dat is nodig en terecht want veel organisaties hebben ons vanaf het begin gesteund en we willen hen graag bedanken. Met hun hulp en uw donaties moet het mogelijk zijn om de vijf rechtszaken tot een goed einde te brengen. Steun ons en doneer, net zoals bijvoorbeeld Youngsterpolis dat doet!

logoYoungsterpolis400

Zelf sponsor worden voor € 300 exclusief BTW en net als Youngsterpolis bij 40.000 oldtimerliefhebbers onder de aandacht komen? Dat kan natuurlijk ook; neem dan contact met ons op. Met een verantwoorde bijdrage helpt u ons, wij hebben u graag als sponsor!

Met vriendelijke groet,


Wouter van Embden,
Namens Team VrijstellingOldtimer

 

Van 'cultureel erfgoed' naar belastbaar speelgoed