5 april 2016 - Afhandeling door Belastingdienst


Beste oldtimerliefhebber,

Proefprocessen
Zoals wij al eerder hebben gemeld, zijn de 5 proefprocessen verloren. De personen die de vaststellingsovereenkomst van de Belastingdienst hebben getekend, zullen binnenkort een brief ontvangen inzake de afhandeling van deze overeenkomst. Concreet betekent dit voor de betrokkenen dat er geen MRB terugbetaald zal worden door de Belastingdienst. Zoals wij al eerder hebben gemeld, gaan wij niet in hoger beroep tegen de uitspraken.

Hoe verder
Na jaren van strijd, is het deze keer helaas niet gelukt om de regeling aangepast te krijgen. Natuurlijk geven wij de moed niet op en houden het nieuws omtrent de behandeling van oldtimers nauw in de gaten. Via de site www.vrijstellingoldtimer.nl zullen wij u blijven informeren over oldtimernieuws.

Stichting Autobelangen
Als er iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het in Nederland ontbreekt aan een onafhankelijke waakhond voor de particuliere autobezitter! Helaas zijn wij te laat van start gegaan om een verandering te bewerkstelligen, immers, de ANWB, KNAC, FEHAC, FOCWA, BOVAG en RAI Vereniging hadden reeds een akkoord gesloten met de overheid voor de oldtimers. Binnenkort komen wij met nieuws hierover!

Dankwoord
Deze nieuwsbrief gaat naar tienduizenden oldtimerliefhebbers. U heeft deze strijd mogelijk gemaakt. Namens het hele team wil ik u daarvoor hartelijk danken! Uw aanhoudende steunbetuigingen en financiële steun waren van doorslaggevend belang voor het voortzetten van de strijd!

Met vriendelijke groet,

Wouter van Embden,
Namens Team VrijstellingOldtimer